Fish and shrimps

Sausen til de to posene med 5 villreker inneholdt også en frossen terning med saus, omtrent som en litt stor buljongterning.

For en tid siden fikk vi smaksprøver på et par frosne produkter; argentinske villreker med en medfølgende saus, og fish som til fish and chips. Så hvorfor ikke prøve dem som Fish and shrimps?

Egentlig skulle posen med sausen inn ca 3 minutter i mikrobølgeovn, men det har vi ikke lenger, så alternativet ble å tine og varme opp sausen, og steke eller fritere rekene passe. Vi friterte dem.
170 grader varm jomfruolje i woken, og rekene i to-tre minutter i oljen. Som du ser var det, naturlig nok, litt væske i rekene, nytinte som de var. Men det gjorde ingenting, væsken forsvant raskt. Det hadde forsåvidt gått like greit å steke dem i litt olje eller smør.
Fiskebitene, av argentinsk lysing, var nedfryst klare med ferdig frityrdeig. Rett fra fryseren og i frityroljen, rundt tre minutter holdt fint. “Norsk” lysing er svært lik denne, en fisk som burde ha vært brukt mye mer.

Dette var egentlig veldig godt; saftige, gode reker, og en deilig velbalansert krydret saus til å dyppe i, som vi gjorde. Fiskebitene ble også deilige; dette var bra produkter. La oss få dem i butikkene i egne pakninger, de går vel stort sett til restaurant og storkjøkkenmarkedet regner jeg med. Importør er Norice Seafood på Gvarv. Italiensk focaccia var også godt til dypping i sausen.

Print Friendly, PDF & Email